LOS HIDALGOS

Een heerlijk vakantiehuis met veel privacy op een unieke locatie onder de zon in Spanje. Gelegen nabij Benidorm, genieten van zon, zee en strand, cultuur, tapas en sangria. Los Hidalgos, genieten van uw welverdiende vakantie!

LOS HIDALGOS

Heerlijke tuin met privé zwembad en veel privacy.

LOS HIDALGOS

Genieten van uw welverdiende vakantie!

OMGEVING / LIGGING

La Nucia ligt op 5 km van Benidorm en Altea, 140 km. ten zuiden van Valencia en 50 km. ten noordoosten van Alicante. De luchthaven van Alicante bevindt zich op 65 km. Zandstrand op 8 km. Kiezelstrand op 7 km. In La Nucia: grote supermarkt op loopafstand, restaurants, bars, banken met pinautomaat, Nederlandse huisarts zeer dichtbij.

Benidorm
Met zijn bijzonder gunstige ligging aan de Costa Blanca geniet Benidorm van een van de aangenaamste klimaten aan de hele Middellandse zeekust. Het oude vissersplaatsje, uitgegroeid tot één van de modernste badplaatsen ter wereld, waar het gehele jaar wat te doen is. Gescheiden door het oude stadsgedeelte zijn er twee brede zandstranden, de Playa Poniente en de Playa de Levante, waar u vele watersporten kunt beoefenen (b.v. waterskiën). Lekker bruinbakken in de zon en/of een heerlijk ijsje eten op één van de talloze terrasjes met levende muziek aan de prachtige vernieuwde wandelboulevard aan de Playa de Levante. ‘S-avonds kunt u genieten van het uitgebreide uitgaansleven met de honderden barretjes, restaurants, discotheken en kermisattracties, zodat er voor iedere leeftijd heel wat te genieten valt.

Omgeving
Het prachtige achterland en schitterende omgeving nodigen u uit om leuke uitstapjes te maken. Onder andere : Jeepsafari, Botanische tuin (Elche), Middeleeuwse Ridderfeesten, Benidorm Palace (Lido-show), Aqualandia (waterpretpark), Mundo Mar (schitterend dierenpark met dolfijnenshows), Terra Mitica (grootste achtbaan van Europa ) en Terra Natura. Maak eens een stedentrip naar Valencia, de derde stad van Spanje.

Ook de wandelaars komen aan hun trekken, er zijn vele mooie wandelroutes met schitterende uitzichten.

Ook de moeite waard van een bezoek: Guadelest, Xabia (kuststrook is schitterend), Alicante, Font de L”Algar, Elche, Calpe etc. etc.

Uitzicht op Albir en Altea

Valencia

Uitzicht op Benidorm

Los Hidalgos, vakantiehuis in Spanje

Zon, zee, strand, paella, sangria, privé zwembad, privé terras, tapas, heerlijke spaanse wijnen, rust, relaxen, even helemaal niets moeten, unieke locatie met heel veel privacy.

Reserveer om zelf de prachtige omgeving te ervaren.

Kijk snel of ons vakantiehuis nog beschikbaar is.

 

Verhuur het gehele jaar door.

Wij zijn te bereiken via:
yvonvankouwen@icloud.com

Toeristische vergunning: nummer VT-461671-A. Certificació energètica d'edificis: E2021VR084409.

Stel gerust uw vraag

Als u een vraag heeft, stel deze dan gerust. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contactformulier